fbpx

Direct Contact fysiotherapie Den Helder

Bij Fysiotherapie Suri vinden we het belangrijk dat uw vragen snel en accuraat worden beantwoord. Daarom is ons streven om binnen vier uur een reactie te geven op uw vraag of opmerking tijdens werktijden. Soms is dit wegens omstandigheden niet mogelijk, maar u mag altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

We bieden u de mogelijkheid aan om via diverse kanalen contact met ons op te nemen. Bij dringende gevallen adviseren we om dit altijd telefonisch te doen. Zo kunt u ons direct spreken en kan onmiddellijk naar een oplossing voor uw vraag worden gezocht. Heeft minder urgente vragen of opmerkingen, kunt u een sms of whatsapp sturen. Tussen twee patiëntcontacten worden berichten altijd bekeken en beantwoord. Natuurlijk kunt u ook altijd een email sturen met uw opmerkingen of vragen. Deze berichten worden ook meerdere malen per dag gelezen en waar mogelijk, direct beantwoord.

Telefoonnummer Fysio

Ankit Suri : 06-36016793

Janine Mooldijk: 06-85113233
Nathalie van Komen: 06-22707345
Roy van de Meer: 06-10037481

 

Wij hebben DRIE LOKATIES

Ruime openingstijden

We beseffen ons heel goed dat u niet altijd tussen negen en vijf een afspraak kan maken met uw fysiotherapeut. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld geen vrij krijgen van hun werk en anderen hebben een aantal kinderen, die ze niet alleen kunnen laten. We willen het bezoek naar uw fysio zo gemakkelijk mogelijk te maken door extra service te bieden. We zijn zowel ’s avonds en in het weekend open. Hier is een overzicht van onze exacte openingstijden (op afspraak):

  1. Maandag: 08:00 - 22:00 uur
  2. Dinsdag: 08:00 - 22:00 uur
  3. Woensdag: 08:00 - 22:00 uur
  4. Donderdag: 08:00 - 22:00 uur
  5. Vrijdag: 08:00 - 22:00 uur
  6. Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur
  7. Zondag: 10:00 - 18:00 uur

Klachten?

Ondanks het feit dat we proberen om u voortdurend de beste service te bieden, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet vlekkeloos verloopt. We stellen het zeer op prijs als u ons hier op aanspreekt, zodat we meteen een passende oplossing kunnen aandragen. Ook kunt ons een bericht via deze website versturen of gebruik maken van het klachtenformulier. We staan open voor kritiek, we zien dit als verbeterpunten voor onze praktijk.

Privacy

Met uw privacy gaan we zorgvuldig om. Het is voor ons belangrijk dat u weet dat uw gegevens bij Fysiotherapie Suri in veilige handen zijn. De Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) wordt door onze praktijk ten alle tijden nageleefd. In deze wet staat onder ander beschreven hoe de geheimhoudingsplicht, informatieplicht en recht op privacy moet worden gehanteerd. Daarnaast zijn nog vele andere bepalingen beschreven.

× WHATSAPP ONS!