fbpx

Echografie

Meerwaarde Echografie

Bij Fysiotherapie Suri maken wij gebruik van echografie. Door gebruik te maken van echografie kunnen wij fysiotherapie objectiveren in onze praktijk in Den Helder. Hierdoor is het mogelijk om direct blessures en klachten in beeld te brengen. Denk hierbij aan weefselschade (vocht/banden/scheuren), botbreuken en slijmbeurs ontstekingen. Door middel van echografie kunnen wij u dus direct laten zien of er iets aan de hand is met u. Dit geeft ons zekerheid om u goed/juist te kunnen behandelen.

Waarom echografie bij ons?

Bij ons heeft u geen wachtlijsten. Wij kunnen vaak binnen korte tijd een echo-onderzoek voor u uitvoeren.  Hiervoor zijn wij geschoold en hebben wij academische opleidingen gevolgd in het academisch ziekenhuis in Amsterdam. Door het snijden van lichamelijk weefsel (overschot) en het beoefenen van reële anatomie kunnen wij optimaal advies geven bij het uitvoeren van echografisch onderzoek. Bij het uitvoeren van een echo, vragen wij u geen extra kosten, het is een onderdeel van ons fysiotherapeutisch behandelplan. Dit bespaart u tijd en geld. U hoeft niet naar het ziekenhuis waardoor u ook uw eigen risico bespaart.

Hoe werkt echografie?

Echografie werkt door middel van ultrageluidsgolven. De geluidsgolven worden uitgezonden met behulp van een transducer. Deze wordt over uw huid bewogen. De  geluidsgolven weerkaatsen verschil in dichtheid van het weefsel. De transducer vangt deze golven op en brengt dit weer op computer beelden. Echografie is een veilige onderzoeksmethode.

Weetjes

  • Echo maken is pijnloos
  • Een echo duurt vaak niet lang (15min)
  • U weet direct of er wat aan de hand is
  • U bent snel aan de beurt
  • U krijgt snel uw uitslag
× WHATSAPP ONS!