fbpx Fysiotherapie Suri in Den Helder, Anna Paulowna, Schagen en Texel.

Fysiotherapie in Anna Paulowna

Bij Fysio Suri in Anna Paulowna hebben we alle mogelijke behandelmethodes in huis om uw klachten te verlichten of te verhelpen. Bij Fysiotherapie Suri wordt u behandeld door gespecialiseerde fysiotherapeuten. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan behandelmethodes, waaronder manuele therapie, dry needling en shockwave therapie.

Het menselijk lichaam is een fantastisch geheel van spieren, botten en gewrichten. Een geheel waar we over het algemeen op kunnen rekenen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseffen we pas wanneer we last krijgen van lichamelijke klachten.

Bij Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna staat u op nummer 1

Onze goede reputatie is grotendeels te danken aan ons team, onze fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk uitgekozen op basis van hun vaardigheden, ervaring en behandelingsaanpak.

Bij Fysio Suri in Anna Paulowna bevorderen we een cultuur van leren, reflectie en kennisdeling om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, zodat u kunt bouwen op de meest efficiënte en snelle manieren om te genezen van uw klachten.

Wij vinden dat de Fysiotherapie toegankelijk, gemakkelijk en stressvrij moet zijn. Dat is de reden dat we een tweede Fysio praktijk hebben geopend in Anna Paulowna. Ook hier ondersteunen wij onze patiënten van A tot Z. Gevestigd in sportschool FCAP wordt de visie van Fysiotherapie Suri in Den Helder van het zichtbaar halen van resultaten overgenomen. Onze fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialiteiten. Wij zijn echt een praktijk voor iedereen.

Behandelmethodes op maat

Samen met u kijken we welke behandeling het beste aansluit bij uw klacht. Een snelle en effectieve behandelmethode, wat uw klacht ook is. Wij werken aan de hand van verschillende specialisaties: dry needling, echografie, personal training, voedingsadvies, shockwave therapie en meer.

Wist u dat Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna een van de weinige Fysiotherapiepraktijken is die Shockwave behandelingen heeft opgenomen als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling? Bij deze effectieve en populaire methode wordt gebruik gemaakt van hoogenergetische geluidsimpulsen die zich door het te behandelen weefsel verplaatsen.

Shockwave werkt ontstekingsremmend, geeft een versnelling op het weefselherstel en zorgt voor snelle pijnafname.

Shockwave bij hielspoor fysio Anna Paulowna

Ook maken wij gebruik van echografie. Op deze manier kunnen wij speculatie vermijden en blessures en klachten direct in beeld te brengen. Door middel van echografie zien wij meteen wat er aan de hand is. Dit geeft ons zekerheid om u op de juiste manier te kunnen behandelen.

Geef uw lichaam de aandacht die het verdient

Wilt u uw fysieke klachten verhelpen of zelfs voorkomen? Of wilt u werken aan uw conditie? Dan bent u bij Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteitsbehandelingen op maat. Wij gaan samen met u aan de slag zodat u zo snel en efficiënt mogelijk van uw lichamelijke klachten af bent

Loopt u rond met vervelende klachten of wilt u graag eens een lichamelijke check laten uitvoeren? In onze fysiopraktijk in Anna Paulowna werken wij gericht aan het herstel van uw fysieke gezondheidsklachten, klachten die we met verschillende methodes kunnen verhelpen. De juiste benadering voor iedere klacht.

U staat bij ons centraal.

Maak nu een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Anna Paulowna gevestigd in sportschool FCAP!
CONTACT FYSIO: 06-10037481

× WHATSAPP ONS!