fbpx

Fysio Den Helder

Fysio Den Helder

Heeft u last van uw, nek, onderrug, bovenrug of heeft u andere lichamelijke klachten? Dan bent u bij Fysiotherapie Suri in Den Helder aan het juiste adres voor een goede fysiotherapie. Met de juiste begeleiding, kennis en praktische behandelmethodes bieden wij u de hulp die u nodig heeft, wanneer u deze nodig heeft.

Onze toewijding aan professionele en persoonlijke ondersteuning en deskundige zorg maakt ons de nummer één Fysio in Den Helder. Fysiotherapie Suri in Den Helder is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, personal training en meer.

Fysio Den Helder – Suri

Als toonaangevende fysiotherapeutische dienstverlener zijn wij in staat om de beste behandelmethodes in te zetten. Alle fysio’s in onze kliniek in Den Helder en Anna Paulowna zijn gespecialiseerd. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat ze de best mogelijke zorg bieden, zorg op maat. Wij begrijpen dat geen klacht hetzelfde is. Hierdoor is ons team in staat om de behandeling en revalidatie op maat te maken, zodat u op de meest effectieve en snelle manier van uw klachten af bent.

Fysio Den Helder Suri hecht evenveel belang aan een uitstekende service als aan het aanbieden van de meest efficiënte behandelingen. Wij zorgen ervoor dat u altijd goed geïnformeerd wordt; voor, tijdens en na de behandeling.

Een ruim aanbod aan specialistische behandelingen zoals manuele therapie in den helder

Bij ons kunt u voor verschillende behandelingen terecht. We maken onder andere gebruik van echografie. Een techniek die gebruikmaakt van geluidsgolven. Echografie stelt ons onder meer in staat om op een snelle manier klachten en blessures in kaart te brengen. Een echo laten maken is niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos. U bent binnen 15 minuten klaar en u weet direct wat er aan de hand is. Wanneer u weet wat er speelt, stellen wij een behandelplan op maat voor u op.

Shockwave therapie den helder

Fysiotherapie Suri heeft 3 Shockwave apparaten welke worden gebruikt in combinatie met Echografie. Shockwave zijn geluidsgolven die er voor zorgen dat bijvoorbeeld kalk weefsel stuk gaat en pees structuren die slecht worden doorbloed een ”boost” krijgen om weer snel te herstellen. In de fysio praktijk in Den Helder hebben wij vele patiënten kunnen helpen met pees klachten welke chronisch waren.

Fysio Den Helder – persoonlijke behandelplannen

Heeft u bijvoorbeeld pijn in uw onderrug? Dit is een van de meest voorkomende aandoeningen die onze fysiotherapeuten behandelen. Na een grondige analyse (soms middels echografie) bieden wij gewrichtsmobilisaties en handmatig lichaamswerk aan om de spierspanning te verlichten en de bloeddoorstroming te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat u zelf ook kan blijven werken aan het verlichten van de pijn, bieden wij oefenplannen en ergonomisch advies. Zo kunt u zelf ook aan de slag.

Fysiotherapie Suri in Den Helder is een innovatieve fysiotherapiepraktijk waar u onder andere terecht kunt voor (sport)fysiotherapie, shockwave therapie, manuele therapie en dry needling. Voor fysiotherapie of manuele therapie kunt u met elke zorgverzekering terecht. Wij hebben namelijk contracten met alle grote zorgverzekeraars. Ook kunt u met óf zonder verwijzing van huisarts of specialist terecht bij Fysio Suri in Den Helder. Wij werken volgende de richtlijnen van het KNGF.

Wil je uitgebreide recensies van de praktijk? Kijk dan eens op onze FACEBOOK PAGINA.

Bij Fysiotherapie Suri in Den Helder staat u op de eerste plek

Bij Fysiotherapie Suri staan wij voor ongekende kwaliteit en een snelle en efficiënte behandeling om u optimaal te kunnen assisteren bij uw revalidatie of lichamelijke klachten.

Heeft u lichamelijke klachten en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Fysiotherapie Suri in Den Helder.

× WHATSAPP ONS!