fbpx

Op 9 april 2020 vierde Ankit Suri zijn zevenjarig bestaan als praktijkeigenaar en Fysiotherapeut in Den Helder. Hij werkt al jaren met veel plezier en heeft al vele patiënten van hun klachten afgeholpen.

“De afgelopen jaren heb ik als fysiotherapeut duizenden patiënten geholpen. Mijn eerste praktijk opende ik in Sportschool Theo Komen. Het werk als fysiotherapeut in Den Helder gaf mij veel voldoening. Vervolgens ben ik in 2016 uitgebreid en opende een tweede locatie te Anna Paulowna in Sportschool FCAP. Deze praktijk bestaat alweer vier jaar. Recent opende ik zelfs mijn derde praktijk op het Arsenaal in Den Helder want nu de hoofdlokatie is.”

Fysiotherapie Den Helder Suri Het Arsenaal 15A
Fysiotherapie Suri Den Helder - Het Arsenaal 15A

Groei Fysiotherapeut Suri in Den Helder

In 2015 nam de groei van Fysiotherapeut Suri in Den Helder enorm toe. Het uitvoeren van resultaatgerichte behandelingen zonder lange wachtrijen zorgde voor naamsbekendheid van de praktijk. Ook patiënten welke al uitbehandeld waren bij andere praktijken hielpen wij hier bij Fysiotherapie Suri om volledig klachtvrij te raken. Samen met het team werkt Ankit Suri zeven dagen per week. Zij behandelen diverse klachten waaronder schouderpijn, nekpijn, rugpijn, frozenshoulder, spitaanval en hielspoor.

Behandelwijze van Fysiotherapie Suri

Bij Fysiotherapie Suri in Den Helder zien wij het lichaam als één geheel. Wij gaan er dus vanuit dat het probleemgebied niet per se de oorzaak is van de pijn. Heeft er echter voorafgaand aan het consult een trauma plaatsgevonden welke het probleem kan verklaren dan houden wij hier rekening mee. Onze fysiotherapeuten in Den Helder en Anna Paulowna houden zich aan de eigen behandelwijze van Fysiotherapie Suri.

Mogelijkheden bij Fysiotherapeut Suri

Bij Fysiotherapeut Suri in Den Helder maken we gebruik van de nieuwste apparatuur. Zo beschikken wij over een shockwave apparaat, EPTE-apparaat en maken wij gebruik van echografie. Ook voor revalidatietraining na bijvoorbeeld een knie of schouderoperatie bieden wij een gespecialiseerde behandelwijze. Natuurlijk kan u ook altijd bij ons terecht met vragen of andere klachten. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar! Heeft u vragen over onze tarieven, dan kunt u hier verder kijken.

Fysiotherapeut Suri Den Helder - Ankit Suri
Fysiotherapeut Ankit Suri

× WHATSAPP ONS!