fbpx

Fysiotherapie Suri Anna Paulowna

Gevestigd in FCAP
Ankit Suri

Ankit Suri

Praktijkhouder | Fysiotherapeut | Echografist | EPTE - Specialist

Roy van de Meer

Roy van de Meer

Shockwave Specialist | Dry Needling | Personal Trainer | Fysiotherapeut I.O.

Fysiotherapie nu ook gevestigd in Anna Paulowna.

Hartelijk welkom op de pagina van Fysiotherapie Suri gevestigd in Hollandskroon Anna Paulowna. Fysiotherapie in Anna Paulowna is opgezet na een succesvolle groei in Den Helder. Wij hebben  ervoor gekozen om het concept ook in Hollandskroon uit te draaien in sportschool FCAP. Sportschool FCAP een plaatselijke sportschool die dezelfde visie draagt als in Den Helder, Sportingclub Theo Komen waar de hoofd vestiging zit. Het helder streven: gaan voor zichtbaar en het houden van een no-nonsense therapie, deze visie willen wij ook voortzetten in Anna Paulowna.

Zichtbaar resultaat Fysiotherapie in Anna paulowna

Het behalen van zichtbaar resultaat is een visie waar Fysiotherapie Suri voor kiest. De behandelmethode waar gekozen voor is ‘’afwijkend’’ werken zorgt voor directe resultaten die niet te bevatten zijn voor patiënten. Het leveren van kwaliteit en creëren van een individuele aanpak bij ieder therapeut zorgt voor een diversiteit aan kwaliteit en kennis.

Hands-on Fysiotherapie

De praktijkhouder koos ervoor om Hands-on te werken en creëerde een snelle behandelmethode. Door de uitbehandeling van medisch uitbehandelde casuïstiek (zie recensies) durven wij te vermelden dat wij kwaliteit aanbieden die bij fysiotherapie praktijken nog niet gezien is.

Openingstijden fysio Suri in Anna Paulowna

Wij leveren zeven dagen per week fysiotherapie en zijn voorbereid op een ‘’24 uurs’’ maatschappij.

Wij werken nauw samen met andere medische collega’s. Zo hebben wij korte lijntjes met netwerk-orthopedie van Noord-West ziekenhuizen waarin geprotocolleerde zorg wordt geleverd bij het revalideren van een voorstekruisband (VKB), heupprothese en knieprothese. Wij leveren zorg aan voetbal vereniging ZAP, te Breezand en handbal vereniging ZAP te Breezand. Op afspraak kunt u direct terecht voor een behandeling.

Wij verrichten hier ook GRATIS shockwave therapie.

Adres:

Fitness Centre Anna Paulowna (FCAP)

Kruiswijk 12

1761AS Anna Paulowna

Contact: 06-10037481

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een zorgaanbieder in Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiotherapie Suri is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fcap Anna Palowna

× WHATSAPP ONS!