fbpx

Fysiotherapie Suri Anna Palowna

Gevestigd in FCAP
Roy

Roy

van de Meer

Fysiotherapie nu ook gevestigd in Anna Paulowna.

Hartelijk welkom op de pagina van Fysiotherapie Suri gevestigd in Hollandskroon Anna Paulowna. Na een succesvolle groei in Den Helder hebben wij ervoor gekozen om het concept ook in Hollandskroon uit te draaien in sportschool FCAP. Sportschool FCAP een plaatselijke sportschool die dezelfde visie draagt als in Den Helder, Sportingclub Theo Komen waar de hoofd vestiging zit. Het helder streven: gaan voor zichtbaar en het houden van een no-nonsense therapie, deze visie willen wij ook voortzetten in Anna Paulowna.

 

Het behalen van zichtbaar resultaat is een visie waar Fysiotherapie Suri voor kiest. De behandelmethode waar gekozen voor is ‘’afwijkend’’ werken zorgt voor directe resultaten die niet te bevatten zijn voor patiënten. Het leveren van kwaliteit en creëren van een individuele aanpak bij ieder therapeut zorgt voor een diversiteit aan kwaliteit en kennis.

De praktijkhouder koos ervoor om Hands-on te werken en creëerde een snelle behandelmethode. Door de uitbehandeling van medisch uitbehandelde casuïstiek (zie recensies) durven wij te vermelden dat wij kwaliteit aanbieden die bij fysiotherapie praktijken nog niet gezien is.

Wij leveren zeven dagen per week fysiotherapie en zijn voorbereid op een ‘’24 uurs’’ maatschappij.

Wij werken nauw samen met andere medische collega’s. Zo hebben wij korte lijntjes met netwerk-orthopedie van Noord-West ziekenhuizen waarin geprotocolleerde zorg wordt geleverd bij het revalideren van een voorstekruisband (VKB), heupprothese en knieprothese. Wij leveren zorg aan voetbal vereniging ZAP, te Breezand en handbal vereniging ZAP te Breezand. Op afspraak kunt u direct terecht voor een behandeling.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een zorgaanbieder in Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysiotherapie Suri is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fcap Anna Palowna

× WHATSAPP ONS!