fbpx

Fysiotherapie Breezand Suri

Bent u op zoek naar een Fysiotherapeut in Breezand omdat u revaliderende bent of lichamelijke klachten heeft? Dan bent u bij Fysiotherapie Suri aan het juiste adres.

Na de oprichting van Fysiotherapie Suri in Den Helder openen wij onze deuren op een nieuwe locatie, u bent bij Fysiotherapie Suri in Breezand aan het juiste adres voor een behandelmethode op maat. Fysiotherapie Suri in Breezand is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, personal training en meer.

Fysiotherapie Suri in Breezand

In onze hoofdvestiging in Den Helder focussen wij ons op een snelle en effectieve behandelmethode van ongekende kwaliteit. Deze methode voor Fysiotherapie wordt natuurlijk ook nauwkeurig toegepast bij onze vestiging in Breezand. Dit om u zo efficiënt mogelijk te behandelen bij uw klachten.

De visie van Fysiotherapie Suri van het zichtbaar halen van resultaten wordt overgenomen. Omdat we beschikken over specialistische behandelaars, kunt u rekenen op een breed aanbod aan verschillende behandelmethodes. Voor iedere lichamelijke klacht, hebben wij een behandeling op maat.

Omdat wij gevestigd zijn in sportclub FCAP zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar ter bevordering van uw behandeling of revalidatie. Ook werken wij nauw samen met andere medische collega’s.

Dry Needling Therapie in Breezand

Wanneer u fysieke klachten heeft, probeert uw lichaam dit te compenseren, helaas gebeurt dit vaak op een verkeerde manier waardoor uw lichaamshouding verandert. Op deze manier verkrampen uw spieren, wat  opnieuw kan zorgen voor stress of pijn.

Een van de vele behandelingen die Fysiotherapie Suri in Breezand biedt is de effectieve Dry Needling behandeling.

Met Dry needling bereiken we de triggerpoints (de verhardingen/spierknopen) met een speciale dunne naald die ervoor zorgt dat de spier een snelle reflex toont: de spier spant zich kort aan en ontspant zich daarna direct. Dit leidt tot een einde van de verkramping: geen fysieke pijn meer en een verbeterde spierfunctie. Het lijkt allemaal zo simpel, en dat is het ook! Een effectieve behandelmethode hoeft niet complex te zijn – dat laten we u zien bij Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna.

Heeft u klachten of bent u benieuwd naar onze fysiotherapie in Breezand?

Fysiotherapie Suri is dé specialist voor onder andere rugklachten en nekklachten. Blijf niet te lang doorlopen met uw klachten maar geef uw lichaam de aandacht die het verdient. Wij leveren zeven dagen per week fysiotherapie en staan paraat voor u.

Voordat we een behandelmethode beginnen, doen we eerst een uitgebreide analyse.

  • Waar heeft u last van?
  • Hoe lang heeft u daar al last van?
  • Bent u al eerder geholpen door een fysiotherapeut?

Bij Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna staat u altijd op de eerste plaats. Wij verhelpen of verminderen uw lichamelijke klachten op een zo snel en efficiënt mogelijke manier. Wij werken aan de hand van verschillende specialisaties: dry needling, echografie, personal training, voedingsadvies en meer.

Hoofdlocatie Fysiotherapie Den Helder

Fysiotherapie Den Helder Suri Het Arsenaal

Heeft u lichamelijke klachten en wilt u hier zo snel en efficiënt mogelijk van af? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij Fysiotherapie Suri in Anna Paulowna. Ook zijn wij gevestigd als Fysiotherapie praktijk in Den Helder. Hier is onze hoofdlocatie gevestigd en dienen wij patiënten al meer dan 7 jaar. Fysiotherapie Suri in Den Helder heeft de nieuwste technieken en kan zorg objectiveren door echografie. Ook hebben wij zowel op de locatie in Den Helder een Shockwave apparaat. De collega’s oefentherapie mensendieck en fysiotherapie werken onderling goed met elkaar samen.

De juiste benadering voor iedere klacht.

× WHATSAPP ONS!