fbpx

Fysiotherapie Den Helder en Anna Paulowna Zichtbaar Resultaat

Zichtbaar resultaat bij Fysiotherapie Den Helder en Anna Paulowna

Welkom bij Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna. U kunt bij onze praktijk terecht voor fysiotherapie, echografie, shockwave, EPTE, manuele therapie en personal training. Wij kiezen voor zichtbaar resultaat. Sinds de oprichting van Fysiotherapie Suri door Ankit Suri in 2013 helpen onze specialisten bij het verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Dankzij ons brede aanbod aan verschillende behandelmethodes behandelen wij vrijwel iedere lichamelijke klacht, zodat u zich snel weer de oude voelt!

Fysiotherapie in Den Helder

Onze fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialiteit. We bundelen onze krachten nu al jaren waardoor wij echt een praktijk voor iedereen zijn. Onze therapeuten staan van vroeg in de ochtend tot laat in de avond voor u klaar. Zo zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een professionele behandelmethode en een stukje persoonlijke aandacht. In Den Helder kunt u ons vinden op twee verschillende locaties, in Sportclub Theo Komen en in het Arsenaal. Ook zijn wij gevestigd te Anna Paulowna, in Sportschool FCAP.

Shockwave therapie

Een van de vele behandelingen die Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna biedt, waarin wij ons onderscheiden van andere fysiotherapeuten, is de effectieve Shockwave behandeling. Bij shockwave therapie wordt er gebruik gemaakt van hoogenergetische geluidsimpulsen die zich tijdens de behandeling door het weefsel verplaatsen. Shockwave werkt ontstekingsremmend, geeft een versnelling op het weefselherstel en zorgt voor snelle pijnafname. Shockwave staat bekend als een van de meest effectieve manieren om van pijnklachten af te komen. 

Shockwave therapie
Shockwave Therapie

De Shockwave behandeling wordt net als vele andere behandelingen bij ons volledig vergoed door uw aanvullende verzekering. Ondanks dat Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna een van de weinige fysiotherapiepraktijken is die de Shockwave behandeling toepast als onderdeel van een behandeling, Hoeft u geen extra eigen bijdrage te betalen.

U staat op de eerste plaats bij Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna

Bij Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna staat u op de eerste plaats. Wij zien het lichaam als een geheel en gaan ervanuit dat het probleemgebied niet per se de oorzaak is van de pijn. Heeft er echter voorafgaand een trauma plaatsgevonden welke het probleem kan verklaren dan houden wij hier rekening mee. Bij Fysiotherapie Suri Den Helder werken wij op een professionele en persoonlijke manier aan uw gezondheid. Dat is de reden dat onze patiënten zich vertrouwd en begrepen voelen tijdens een behandelmethode. Voordat wij beginnen aan een behandelmethode leren wij eerst u en uw lichaam kennen. 

  • Van welke klachten heeft u last? 
  • Welke behandeling past het beste bij uw klachten?
  • Vragen over uw behandelmethode?
  • Wilt u uitleg over onze conclusies en behandelplannen?

Medische fitness en personal training

Wij zijn gespecialiseerd in het assisteren van uw revalidatie doormiddel van fitness en personal training. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met Sportclub Theo Komen, hier geven wij medische fitness en personal training. Dit maakt het een makkelijke keuze om na uw fysiotherapeutische behandeling direct over te stappen naar zelfstandig sporten of sporten onder begeleiding van een personal trainer. Onze personal trainers zijn gekwalificeerd in het begeleiden bij verschillende doelstellingen. Zo ook uw persoonlijke doelstelling, zoals een gezondere houding, betere conditie of spieropbouw. U kunt bij interesse of vragen altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en samen gaan wij voor resultaat.

Fysiotherapie Suri Den Helder zevenjarig bestaan

Op 9 april 2020 vierde Ankit Suri zijn zevenjarig bestaan als praktijkeigenaar en fysiotherapeut in Den Helder. Hij werkt al jaren met veel plezier en heeft al vele patiënten van hun klachten afgeholpen. Ondanks dat wij het zevenjarig bestaan van Fysiotherapie Suri Den Helder niet konden vieren door de komst van Covid-19, heeft Regio Noordkop veel aandacht besteed aan deze mijlpaal. Het artikel is te lezen op de website van Regio Noordkop!

Geef u lichaam de aandacht die het verdient

Loopt u rond met vervelende en pijnlijke klachten? Wilt u graag eens een lichamelijke check laten uitvoeren? In onze praktijken gaan wij gericht te werk aan het herstel van uw fysieke gezondheidsklachten die wij met verschillende methodes kunnen verhelpen. Wij werken aan de hand van verschillende specialisaties: dry needling, echografie, EPTE, Shockwave, personal training, oefentherapie mensendieck, voedingsadvies en veel meer. 

Wij verhelpen of verminderen uw klachten doormiddel van de juiste benadering voor iedere klacht. Maak nu een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.

× WHATSAPP ONS!