fbpx

Manuele therapie

Manuele therapie Den Helder

Fysiotherapie Suri in Den Helder en Anna Paulowna voert Manuele handelingen uit. Onze collega Janine Mooldijk, fysiotherapeut is gespecialiseerd in rug, nek en bekken klachten. Snelle resultaat met manuele therapie door manuele handelingen in Den Helder.

Manuele handelingen

Manuele therapie is voor iedereen in Den Helder en geschikt bij rug en nek klachten. Neemt u contact op voor manuele handelingen . Wij werken ook nauw samen met Manueel therapeut Frank Meijer van Quantum fysiotherapie. Frank Meijer is al jaren gespecialiseerd in manueel therapie in Den Helder en werkt bij de ziekenboeg in Den Helder.

Manueel therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en staat ook bekend als de ”botten kraker”. Inmiddels is deze variant van manuele handelingen al haren verminderd. Er wordt nog wel ”gekraakt” maar dit is niet meer de basic.

Manuele therapie varianten

Er zijn verschillende varianten van manueel therapie in Nederland. Waaronder Maitland en vele anderen. Fysiotherapie Suri, voert enkel manuele handelingen uit en besteed specifieke manueel therapie uit aan collega Frank Meijer.

× WHATSAPP ONS!