fbpx

Even voorstellen: mijn naam is Lisanne en ik ben werkzaam als oefentherapie bij fysio en oefentherapie Suri Den Helder & Anna Paulowna⁣.

Oefentherapie Mensendieck Den Helder, Lisanna Jager poseert.

Na het afronden van mijn opleiding tot oefentherapie mensendieck in 2017 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut, welk ik in september met goed gevolg heb afgerond. Dit betekent dus dat ik niet alleen oefentherapeut ben, maar ook fysiotherapeut. Hierdoor kan ik zowel als fysio en als oefentherapeut functioneren in Den Helder.

Wat kan Oefentherapie betekenen in Den Helder

Door mijn vooropleiding als oefentherapeut heb ik veel ervaring met houding en- of stress gerelateerde klachten en begeleid ik mensen met slaapproblematiek in Den Helder en Anna Paulowna. Tenslotte kan oefentherapie in Den Helder u helpen bij herstellen na een burnout, of geeft u de tools om zelf klachten te doen minderen.

Ik vind het belangrijk dat de patiënt duidelijke informatie krijgt en zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de behandeling. ⁣

⁣Persoonlijke aandacht staat bij oefentherapie Den Helder op nummer 1.

⁣Ik heb affiniteit met de revaliderende patiënt. Ik werk veel met Ankit Fysio Suri samen op locatie Het Arsenaal. Bij veel revalidatie klachten zal u mij dan ook regelmatig terug zien. Locatie het Arsenaal is gelegen tussen de vogelbuurt en de schoten. Deze praktijk is niet aangesloten bij een sportschool zoals de overige 2 locaties maar heeft een eigen sportruimte. Deze ruimte is zeer fijn om te sporten tijdens Corona want er is vrijwel geen publiek aanwezig. Een ideale locatie om Oefentherapie te volgen in Den Helder. De praktijk bevindt zich hier op loopafstand en zit tegenover Jachtwerf Den Helder.

Nou, genoeg over mij. Als je nog vragen hebt, dan mag je mij altijd een berichtje sturen!

U kunt mij bereiken via Whatsapp of bellen

Zoek je naar manuele therapie in Den Helder? Of wil je weten over onze andere specialiteiten? Kijk dan een hier bij klachtenbeelden.

06-13473036 

× WHATSAPP ONS!