fbpx

Personal training

Wij zijn gespecialiseerd in personal training en het geven van de juiste prikkel bij revalidatie in Den Helder. Dit zorgt ervoor dat u gemotiveerd blijft tijdens het revalidatieproces. Om u hierbij te helpen geven wij personal training op onze locatie aan Het Arsenaal. Hierdoor kunt u na uw fysiotherapeutische behandeling of begeleiding snel en gemakkelijk overstappen naar zelfstandig sporten. Onze fysiotherapeuten zijn uitermate gekwalificeerd in het begeleiden bij verschillende doelstellingen. Wij kunnen u helpen met het werken naar de oplossing van het lichamelijke probleem. Uw sportverleden en eventuele medische problemen en blessures worden besproken. Als u gerevalideerd heeft Fysiotherapie Suri is deze stap nog gemakkelijker, omdat wij uw medische problemen dan al kennen. Onze fysiotherapeuten kunnen u ook bijstaan doormiddel van personal training om fysieke klachten te voorkomen of ter verbetering van de lichamelijke conditie.

medische fitness en personal training den helder
Personal Trainer Den Helder

Trainingen tijdens de Personal training Den Helder

De trainingen kunnen bestaan uit krachttraining, cardiotraining, stabiliteit oefeningen en functionele training met onder andere kettlebells of dumbells. De personal training van Fysio Suri in Den Helder onderscheidt zich van andere sportscholen, omdat hun personal trainers vaak kiezen voor sporten met lichaamsgewicht. Hierbij is alles puur op eigen kracht en zult u spieren gaan voelen waarvan u niet eens wist dat u ze had. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van verschillende trainingsvormen. Naast het trainen wordt er ook aandacht besteed aan uw voeding en leefstijl.

Gemotiveerd blijven tijdens training

Uitgedaagd en gemotiveerd blijven tijdens fitness is een lastige opgave voor velen. Een personal trainer zorgt ervoor dat dit gemakkelijker voor u wordt. Door vaste momenten te plannen voelt u zich sneller verplicht om heen te gaan. Ook kunt u bij Fysio Suri zelf een personal trainer kiezen. Zo sport u altijd met degene waar u een klik mee heeft. Samen zullen wij uw doelen behalen.

Leefstijl & Adviezen

Bij Fysiotherapie Suri gaan wij ervan uit dat leefstijl en gezondheid een zijn. Zodra u een gezonde leefstijl volgt kunnen 90% van de secundaire klachten voorkomen worden. De kans op diabetes zou bijvoorbeeld door een gezonde leefstijl al voorkomen kunnen worden. Dit geld ook voor klachten zoals hart en vaat ziekten. Wij adviseren een gezonde leefstijl en kunnen u hierbij adviseren en de nodige informatie verlenen. De afgelopen jaren hebben wij een grote groep aan chronische patiënten terug laten keren naar hun oude ADL niveau. Deze patiënten hebben hun dagelijkse activiteiten weer normaal kunnen oppakken.

Voordelen personal training

  • Trainingsplan op maat
  • Luisterend oor
  • Complimenten en een schop onder de kont
  • Voedingsschema
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid.
× WHATSAPP ONS!