fbpx

Second Opinion Experts

Jouw Expert in Fysiotherapie praktijk Suri Den Helder

De oprichter van de praktijk, Ankit Suri, is begonnen met afwijkend werken vanaf 2013. Bij het oprichten van de praktijk werd er belangstelling getoond voor het afwijkend ‘’fysiotherapie’’. Het behandelen in ketens, het lichaam wat verbonden is op verschillende manieren. Deze methodes zijn ontwikkeld door de oprichter door vele lichamen die opgegeven zijn voor de wetenschap te bezien en prepareren voor de geneeskunde. Suri kwam erachter dat anatomie beelden niet overeenkwamen met het ”echte” lichaam. Hierdoor is een ander manier van denken en behandelen ontstaan. 

Jouw Resultaat

Door vele uitbehandelde patiënten weer op de ‘’rails’’ te krijgen heeft de behandeltechniek een grote naam gekregen in Den Helder. Inmiddels worden ook mensen van buiten Den Helder behandeld. De behandelgemiddeldes liggen bij Fysiotherapie Suri in Den Helder vergeleken met andere fysiotherapiepraktijken laag.

Door onze specifieke benadering kunnen wij ervoor zorgen dat je weer snel fit bent. Onze recensies liegen er dan ook niet om. Wij objectiveren de zorg enorm zodat alles te monitoren valt.

× WHATSAPP ONS!