fbpx

Shockwave therapie Schagen

Shockwave therapie Schagen

Fysiotherapie Suri is inmiddels al 4 jaar actief met shockwave therapie in Den Helder en Anna Paulowna. Sinds 2020 zijn wij door de grote animo ook met shockwave therapie uitgebreid naar Schagen en werken wij samen met Beauty en Hair Salon 5 sterren Schagen. Fysio Suri is specialist in Shockwave en is bezig om meerdere behandel locaties te openen in Nederland. De shockwave behandelaren worden opgeleid door Ankit Suri welke meer dan 1 jaar meelopen op de verschillende locaties

Wat is shockwave therapie?

Shockwave therapie in Schagen is een behandelmethode welke gebruikt wordt bij langdurige peesklachten. Door overbelasting van het peesweefsel ontstaan microscheurtjes in de pezen. Hierdoor wordt het peesweefsel hard en kan er in het weefsel zelfs scheurtjes ontstaan. Hierdoor verstoord een gewricht waardoor je klachten krijgt. Het peesweefsel wat hard is geworden wordt hierdoor slechte doorbloed.

Shockwave therapie Schagen
Shockwave Therapie Schagen

Shockwave behandeling klachten

Onderstaande klachten kunnen behandeld worden middels shockwave in Schagen. Wij gebruiken al jaren shockwave en hebben al vele klachten verholpen. Shockwave therapie zorgt voor een reset van de pees structuren, het zorgt ervoor dat pijn direct afneemt en het weefsel geneest. In Den Helder en Anna Paulowna hebben wij duizenden patienten geholpen. Veel van deze problemen betroffen hielspoor en schouderklachten. Ook behandelen wij regelmatig patienten met spasmes.

Het behandelen middels shockwave geeft voor de onderstaande klachten direct pijnvermindering en betere beweeglijkheid van het gewricht. Zodra pijn afneemt van een gewricht is het daarna direct beter in mobiliteit. Dus wacht niet te lang met uw peesklachten, Fysiotherapie Suri kan u direct helpen om uw pijn te verminderen.

Wij zijn gevestigd aan de Gedemptegracht 49, Schagen. Iedere Zaterdag werken wij met onze shockwave therapie in Schagen.

Fysiotherapeut Schagen Ankit Suri Shockwave therapie specialist
Ankit Suri - Fysiotherapeut - Shockwave Specialist

U kunt ons bereiken via: 06-36016793

Kosten Shockwave Therapie Schagen

  • Intake en behandeling € 55.-
  • Iedere volgende behandeling shockwave € 45
  • Duur behandeling is 30 minuten

× WHATSAPP ONS!