fbpx
Ankit Suri

Ankit Suri

Praktijkhouder, fysiotherapeut, echografist, shockwave

Contact:

0636016793

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De opleiding heb ik succesvol vervroegd afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na de opleiding fysiotherapie heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en met succes afgerond. Tevens heb ik extra-curriculaire activiteiten uitgevoerd in het AMC (Academisch medisch centrum). Hier verzorgde ik snijzaal lessen en gaf ik les aan geneeskunde studenten. Door deze opgedane kennis heb ik een reëel en gedetailleerd beeld van de werkelijke anatomie van het menselijk lichaam.

Mijn eerste fysiotherapeutisch ervaring heb ik opgedaan in Wieringerwerf bij praktijk Fysio Fast Fit. Gedurende deze periode heb ik mijn ‘’eigen behandelmethode’’ ontwikkeld. Deze methode ben ik gaan uitvoeren in mijn fysiotherapiepraktijk in Den Helder; Fysiotherapie Suri.

Deze hard groeiende praktijk is opgericht in 2013. Mijn patiënten bestaan voornamelijk uit ingewikkelde casuïstiek die voornamelijk komen voor een second opinion. Mijn specialisaties zijn uitgebreid waardoor ik alle aandoeningen kan behandelen. Ons behandelgemiddelde is enorm laag (gemiddeld 4-5 behandelingen).

Enkele van mijn specialisaties zijn echografie (musculoskeletaal ultrasound) en shockwave om fysiotherapie ook objectief te kunnen benaderen.

Lisanne Jager

Lisanne Jager

Fysiotheraute, Oefentherapie Mensendieck

Contact:

0613473036

In 2012 heb ik de opleiding tot sportmasseur en sportverzorger en de cursus medical taping afgerond, om zo een mooie basis te creëren voor aanvang van de opleiding tot oefentherapeut mensendieck. Na het afronden van mijn opleiding tot oefentherapeut mensendieck in 2017 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut, welk ik in juni met goed gevolg hoop af te ronden.

Tijdens de opleiding ben ik opgeleid tot algemeen oefentherapeut en fysiotherapeut. Door mijn vooropleiding als oefentherapeut heb ik veel ervaring met houding en- of stress gerelateerde klachten. Eind juni hoop ik mij ook als slaapoefentherapeut te kunnen specialiseren en zo ook mensen met slaapproblematiek te kunnen helpen. Ik ga ervoor om mijn patiënten op een positieve manier te coachen naar zelfredzaamheid en het opbouwen van de belastbaarheid.

Ik heb affiniteit met de oncologische patiënt en revalidatie, waarvoor ik in september een cursus hoop te kunnen volgen en volgend jaar te kunnen starten met een master in de oncologische revalidatie. Daarnaast heb ik ook affiniteit met de bariatrische patiënt, waarbij plezier in beweging voor mij voorop staat. Ik help u graag om uw eigen grenzen te leren kennen en aan te geven en het vertrouwen in het lichaam weer terug te vinden.

Sinds december 2019 ben ik werkzaam op de zondagen bij fysio en oefentherapie Suri

Nathalie van Komen

Nathalie van Komen

Fysiotherapeute, Oefentherapie Mensendieck

Contact:

06 22707345

Nathalie Komen is sinds het afronden van haar studie oefentherapie in 2015 werkzaam als oefentherapeut mensendieck bij Fysiotherapie Suri in Den Helder. Naast haar werk als oefentherapeut is ze ook werkzaam als personal trainer bij Big Gym. Hier geeft ze groepslessen zoals yoga en pilates. Ze is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals:

- Ademhalingsklachten
- Arbeidsgerelateerde klachten
- Arm, nek-en schouderklachten
- Artrose
- Bekkenklachten
- Chronische pijn

In haar behandelingen gaat ze samen met jou op zoek naar ongunstig beweeggedrag die tot klachten leiden. Door jou meer inzicht en bewustwording over jouw lichaam te geven leer je de klacht zelf te beïnvloeden. Voor een behandeling heb je geen verwijzing van een arts of specialist nodig.

Nathalie Komen is lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck: VvOCM en staat bovendien geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Roy van der Meer

Roy van der Meer

Fysiotherapeut I.O

 

 

Contact:

0610037481

 Ik ben Roy van der Meer ik heb fysiotherapie gestudeerd op THIM van der Laan Hogeschool voor fysiotherapie. Ik heb stage gelopen bij Ankit in deze praktijk waardoor ik ruim 20 weken van dichtbij de werkwijze hebben mogen zien en beoefenen van de praktijk. Na mijn stage periode mocht ik hier ook blijven werken als fysio assistent en begeleid ik samen met Ankit Suri de afdeling Anna Paulowna om daar onze manier van werken aan de mensen aan te bieden. Daarnaast ben ik ook gaan werken als fysiotherapeut bij de selectie van ZAP waardoor ik veel ben gaan leren over voetbal gerelateerde klachten bij volwassen spelers maar ook jeugdspelers.

Ik richt mij voornamelijk op spier, pees en fascie aandoeningen door middel van dryneedling, shockwave, tape technieken en massage technieken. Daarnaast voer ik uiteraard ook oefentherapie uit ter preventie van klachten of om verzwakte plekken aan te sterken. Ik ben mijn scriptie aan het schrijven over hielpijn. Hierdoor zult u mij vaak aanwezig zijn bij hielspoor behandelingen. Ik train ook in de praktijk de andere collega’s om shockwave toe te passen.

Team Fysiotherapie Suri Den Helder 

 

Zorgprofessionals

Elke fysiotherapeut bij Fysiotherapie Suri in Den Helder is geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dit betekent dat ze allemaal voldoen aan de eisen die opgesteld door het BOCK (Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister).

Bewezen Behandelvormen

Elke behandelvorm bij Fysiotherapie Suri heeft een evidence based of best practice achtergrond. Dit betekent alleen wordt gewerkt met effectieve specialisaties om u het beste resultaat te garanderen.

Continue bijscholing

We zijn trotst op onze resultaten, maar geloven dat het altijd beter kan. Daarom volgt elke fysiotherapeut bij Fysiotherapie Suri regelmatig cursussen, opleidingen, workshops of congressen om up to date te blijven.

Premium Service

Hoewel resultaten belangrijk zijn, vindt Fysiotherapie Suri het ook van belang om u zo correct en vriendelijk mogelijk te helpen. Ons motto is dan ook ‘Serve with a smile’ .
× WHATSAPP ONS!