fbpx
Ankit Suri als fysio

Ankit Suri

Praktijkhouder, fysiotherapeut, echografist, shockwave

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De opleiding heb ik succesvol vervroegd afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na de opleiding fysiotherapie heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd en met succes afgerond. Tevens heb ik extra-curriculaire activiteiten uitgevoerd in het AMC (Academisch medisch centrum). Hier verzorgde ik snijzaal lessen en gaf ik les aan geneeskunde studenten. Door deze opgedane kennis heb ik een reëel en gedetailleerd beeld van de werkelijke anatomie van het menselijk lichaam.

Mijn eerste fysiotherapeutisch ervaring heb ik opgedaan in Wieringerwerf bij praktijk Fysio Fast Fit. Gedurende deze periode heb ik mijn ‘’eigen behandelmethode’’ ontwikkeld. Deze methode ben ik gaan uitvoeren in mijn fysiotherapiepraktijk in Den Helder; Fysiotherapie Suri.

Deze hard groeiende praktijk is opgericht in 2013. Mijn patiënten bestaan voornamelijk uit ingewikkelde casuïstiek die voornamelijk komen voor een second opinion. Mijn specialisaties zijn uitgebreid waardoor ik alle aandoeningen kan behandelen. Ons behandelgemiddelde is enorm laag (gemiddeld 4-5 behandelingen).

Enkele van mijn specialisaties zijn echografie (musculoskeletaal ultrasound) en shockwave om fysiotherapie ook objectief te kunnen benaderen.

 

Janine

Zorgprofessionals

Elke fysiotherapeut bij Fysiotherapie Suri in Den Helder is geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dit betekent dat ze allemaal voldoen aan de eisen die opgesteld door het BOCK (Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister).

Bewezen Behandelvormen

Elke behandelvorm bij Fysiotherapie Suri heeft een evidence based of best practice achtergrond. Dit betekent alleen wordt gewerkt met effectieve specialisaties om u het beste resultaat te garanderen.

Continue bijscholing

We zijn trotst op onze resultaten, maar geloven dat het altijd beter kan. Daarom volgt elke fysiotherapeut bij Fysiotherapie Suri regelmatig cursussen, opleidingen, workshops of congressen om up to date te blijven.

Premium Service

Hoewel resultaten belangrijk zijn, vindt Fysiotherapie Suri het ook van belang om u zo correct en vriendelijk mogelijk te helpen. Ons motto is dan ook ‘Serve with a smile’ .
× WHATSAPP ONS!